Gyakori kérdés: mennyi idő alatt lehet megtanulni egy nyelvet?
2012-05-14 13:00:07
Gyakori kérdés: mennyi idő alatt lehet megtanulni egy nyelvet?

Gyakori kérdés: mennyi idő alatt lehet megtanulni egy nyelvet?

Természetesen a nyelvtudás különböző szintű lehet, ez az anyag az általános témákról folytatott folyékony társalgást veszi alapul. Ezt a célt ugyanis feltétlenül eléri mindenki, aki elsajátítja az anyagot, méghozzá szinte automatikusan. Tehát aki bármelyik oldal bármelyik mondatrészét, mondatát pontosan és gyorsan le tudja fordítani szóban, annak nem fog problémát okozni a beszéd!

Hogy ezt ki mennyi idő alatt éri el, az természetesen változhat, de a Kreatív Nyelvtanulással erre a tényezőre is jóval nagyobb befolyásunk van, hiszen tanulásunk tempóját magunk szabjuk meg, így tőlünk függ, mikor érünk az anyag végére. Az állandó önkontroll lehetősége biztosítja, hogy nem tudjuk becsapni magunkat. Először lassan fordítsunk, de pontosan, s ha már pontos, akkor gyorsítsuk fel! Az érés kb. két lecke, tehát amikor a negyedik pontos, akkor kell a második leckének beszédtempóban mennie. A gyakorlatokat természetesen írásban is elvégezhetjük, ha a helyesírásunkat akarjuk fejleszteni, esetleg pihenésképpen! Ne kezdjünk új oldalba, mielőtt el nem értük a 70-80%-os szintet az aktuális gyakorló lapon.

Ha elfáradunk, pihenjünk! Senki sem állítja, hogy ez a gyors, hatékony, célratörő nyelvtanulási módszer fáradság, munka nélkül hozza gyümölcseit. De azt már tudjuk, hogy könnyen, gyorsan semmit nem lehet megtanulni! A tananyag önálló tanulást tesz lehetővé, tehát nem távkonzultációs tanfolyam


-- Jelentkezem angolra

Kapcsolódó cikkek:

- Angol nyelvoktatás, sikeres angol tanulás kezdőknek és újrakezdőknek

- Angol nyelv tanulás Milyen is egy jó angol nyelvtanfolyam?

- Angol intenzív nyelvtanfolyam nyelvtanulás a kezdetektől

- Nyelvtanulási tippek Hogyan tanulhatok nyelvet?

- Angol nyelviskola 7 tipp a koncentráció javítására

- Nyelvoktatás, 11 nyelven beszél a 20 éves nyelvzseni

- Angol nyelvtanfolyam Budapest

- 3 hónap alatt angolul beszélhetsz