Angol nyelvtanfolyam Budapest
2012-05-14 11:50:20
Angol nyelvtanfolyam Budapest

Angol nyelvtanfolyam Budapest

Munkahelyünkön elvárják tőlünk, hogy angolul beszéljünk, lehetőleg azonnal, és a diplomához is elengedhetetlen az angol nyelvvizsga. Manapság az aktív angol nyelvtudás az élet egyre több területén természetes követelménnyé válik. Rohanó hétköznapjaink, eltérő életmódunk, és képességeink pedig egyre inkább rákényszerítenek arra, hogy alternatív tanulási formákat próbáljunk ki.

Az angol nyelvtanfolyam során leckéről leckére haladva elsajátíthatod az egyes témakörök szintednek megfelelő szókincsét, és ezeket sok gyakorlással aktivizálhatod. Tanulsz új nyelvtani szerkezeteket is, amelyeket írásban és szóban, valamint angol hang-és videoanyagokon keresztül gyakorolsz, egészen addig, amíg profi nyelvhasználóvá válsz!

Az angol nyelvtanfolyamon külön hangsúlyt fektetünk a beszéd készségszintű fejlesztésére is. Szóbeli témakörökön és helyzetgyakorlatokon keresztül érjük el, hogy különböző életszerű szituációkban valóban tudd alkalmazni a nyelvet. Alapfokú szint végétől anyanyelvi tanárral gyakorolhatod a társalgást.

Célunk, hogy valóban a saját tempódban, a saját képességeidnek megfelelően tudj haladni, és lépésről lépésre sikerélményed legyen az angol tanfolyam során, és a tanfolyam végén elérd az általad kitűzött célt.


-- Jelentkezem a tanfolyamra

További cikkek a témában:

- Angol nyelvoktatás, sikeres angol tanulás kezdőknek és újrakezdőknek

- Angol nyelv tanulás Milyen is egy jó angol nyelvtanfolyam?

- Angol intenzív nyelvtanfolyam nyelvtanulás a kezdetektől

- Nyelvtanulási tippek Hogyan tanulhatok nyelvet?

- Angol nyelviskola 7 tipp a koncentráció javítására

- Nyelvoktatás, 11 nyelven beszél a 20 éves nyelvzseni